Tykytyky on saanut Business Finlandin innovaatiosetelin. 

tyky ja tykypaiviin ohjelmaa
Tykytykyn perustajäsenet ovat Heidi Kormano, Marjaana Herlevi ja Disa Kamula.

Tykytyky-tiimi kehittää itseään yhtä suurella innolla kuin muitakin työyhteisöjä. Ilolla voimmekin kertoa, että olemme saaneet Business Finlandin innovaatiosetelin, jonka toteuttajaksi olemme valinneet Kylä Group osuuskunnan. Kehitämme muutos- ja luovuuskoulutusta asiakkaidemme muuttuviin tilanteisiin.

Wikipedia, eli netin vapaa sanakirja, kertoo luovuudesta seuraavasti:

Luovuus on ihmisen kykyä tuottaa uutta. Luova prosessi voi olla ainakin osittain tiedostamaton. Luovuuden tekijöihin on liitetty ennen kaikkea omaperäisyys, esteettinen harmonia, uutuus, epätavallisuus ja nerokkuus. Luovuuden tuotoksia voivat olla esimerkiksi matemaattisen ongelman ratkaisut, keksinnöt, kemiallisen prosessin löydökset, teokset kuten musiikkikappaleet, runot tai maalaukset, uudet filosofiset tai uskonnolliset systeemit, uudet ajattelutavat sosiaalisten ongelmien alalta, uudet tavat hoitaa sairauksia, tai luovat keinot muiden hallitsemiseksi.”

Luovuus on elävän yrityksen voimavara. Se tukehtuu suorituspaineessa, kiireessä ja jokaisen sisällä silloin, kun muutosajatuksen tukahduttaa, ennen kuin se pääsee edes kunnolla käsittelyyn. Tähän pitää saada muutos.

Kiinnostuitko Tykytykystä? Heidille voi soittaa numeroon 0400987850