Perustajatiimi

tyky ja tykypaiviin ohjelmaa
Tykytykyn perustajat ovat Heidi Kormano, Marjaana Herlevi ja Disa Kamula.

Hei, me olemme Tykytykyn perustajatiimi. Löysimme toisemme onnellisten sattumien kautta. Disa tarvitsi teatteriesitykseen tarpeistonhoitajaa ja löysi Heidin. Ja hän taas löysi Marjaanan joogaohjaajansa suositusten kautta. Ympärä sulkeutui, kun Disa löysi toiminnalle tilat ja tapasi Marjaanan – tervehtien itselleen tyypillisellä tavalla – halaamalla.

Meillä klikkasi heti. Hyvien asioiden on tarkoitus tapahtua.

Alkukesästä 2018 lähdimme kesämökille suurten visioiden kanssa ja palasimme takaisin käytännön suunnitelmien kera. Oli syntynyt ajatus rennosta tyky-toiminnasta, jossa jokainen meistä kolmesta saisi tuoda esiin juuri sitä parasta, jota me osaamme.

Mikä se meidän kuningas ajatus sitten oli?

Halusimme sen olevan jotain asiallista ja toisaalta se sai olla myös revittelevää. Sellaista, jossa ei jäädä nalkkiin liikaan suorittamiseen. Etsimme myös keinoja, joilla työhyvinvointi hetkestä tulee pehmeä ja lämmin. Teimme kolme erilaista pakettia.

Oli syntynyt tykytyky, tikotiko ja tukutuku.

Nyt asiakas voisi valita itselleen juuri sitä parasta, mitä juuri heidän työyhteisönsä kaipaisi. Halusimme ajatella asiakkaan parasta heti ensimmäistä yhteydenotosta viimeiseen laskutukseen saakka. Toivoen, että näkisimme asiakkaat uudemman kerran seuraavanakin vuonna.

Olemme jokainen taivaltaneet omaa polkuamme koulutus- ja työelämässä kulkematta suoraa moottoritietä.

Kukin meistä on samoillut omaa reittiä tutkien, tutustuen, kuunnellen omaa sisintä ja oppien ympäristöstä. Nämä kokemukset, ilo, innostuneisuus ja herkkyys ymmärtää ihmismieltä ovat osa toimintaamme.

Me osaamme kannustaa ja kohdata.

Meitä yhdistää samanlainen positiivinen ajattelu ja tekemisen meininki. Triomme voima löytyy meidän erilaisuudestamme: Marjaana on elämäntehtäväetsivä ja osaa tsempata jokaisen parhaimpaansa. Disa on taiteen pellepeloton, joka ei anna käytännön tulla luovuuden tielle ja Heidi antaa häröilylle tilaa, mutta erottelee lopulta timantit hiilen paloista. Hän on kolmikkomme käytännön ääni ja kädet.

Tervetuloa työpajoillemme! Isommissa asiakastilaisuuksissa käytämme myös mahtavien alihankkijoidemme taituruutta.

tyky tyky paiva Heidi Marjaana Disa ohjelmaa tykypaivaan viirit.jpg

Tutustu perustajajäseniin täältä:

Disa

Heidi

Marjaana