Disa

Disa Kamula tykytyky ohjelmaa tyky paivaan s

Intohimoni on esittävä taide ja teatteri sen kaikissa muodoissaan. Erityisen kiinnostunut olen soveltamaan osaamistani erilaisissa ympäristöissä ja työyhteisöissä. Opetan ilmaisua niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin ammattilaisille!

Tavoitteeni on kuoria kaikista ihmisistä esiin paras mahdollinen versio itsestään.

Työpajoissani sovellan osaamistani teatterin ja draaman työtavoista ja houkuttelen koko ryhmän heittäytymään rohkeasti yhteiseen leikkiin.

Ajattelen mieluusti isoja linjoja ja toteutan erilaisia esittävän taiteen projekteja. Usein pienestä haaveesta voi syntyä suuri spektaakkeli!

Otan muuten leikkimisen melko vakavasti.

Haluan vielä laittaa mukaan palautteen, jonka haluaisin tehdä itselleni huonetauluksi. Sain sen asiakaspalautteena Sanna Lehtoselta Tampereen Teatterissa pitämästäni työpajasta: ”Jos Disa Kamulaa pitäisi kuvata yhdellä sanalla, niin se olisi varmaankin valloittava. En oikein osaa edes sanoa mistä asioista se johtuu, mutta hän onnistuu luomaan ympärilleen sellaista valoa ja iloa, että se on ihan poikkeuksellista. Ihanaa, että hänenlaisiaan ihmisiä on olemassa tässä mörököllien maassa.”

Maailmaan mahtuu vielä rutkasti enemmän leikkimieltä ja iloa. Niitä on tarjolla myös työpajoissani. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa Tykytyky-työhyvinvointipaketti

Vieraile yritykseni sivuilla